Sesongen er over for Raskiftet Besøkssenter.

 

Sesongen er over for Raskiftet Besøkssenter.

Publisert 20.10.2019

Grendeutvalget er godt fornøyd med responsen fra ulike grupper som har benyttet tilbudet om informasjon, bespisning og guidet tur inn i vindmølleparken i sommer. Nå har imidlertid interessen ebbet. For sommeren 2020 vil det allikevel være mulig å gjøre avtale om et besøk, mot forhåndsavtale. Det må være minimum 10 stk pr gruppe. Benytt kontaktinfoen som står øverst på siden, så kan det gjøres en avtale for de som er interessert.

 

Denne siden vil endre navn til sore-osen.no

Dette vil bli en fakta og informasjonsside for Søre Osen, med egne menypunkter for lag/foreninger, bedrifter eller enheter i grenda. Det vil være naturlig at et eget menypunkt om vindmølleparken, med relevant informasjon for leserne.

Vi må bestille et nytt domene til siden, og kontakte alle aktuelle enheter som har interesse for å ha sin egen informasjon her. Jobben med dette vil bli gjort i løpet av høsten/vinteren. Søre Osens egen facebookgruppe, grendeavisen og nyhetsbrev til hytteeiere vil bestå som før. Så heng med - ikke nøl med ta kontakt med oss om du har ideer eller ønsker om det som skjer i Søre Osen.

Minner om åpent informasjonsmøte på Samfunnshuset den 1.november 2019 kl 19.00. Der vil vi informere om status rundt arbeidet med avbøtende midler fra vindkraftverket, og håper på godt besøk og innspill fra dere.

 

Spørsmål?

Vennligst fyll inn navn
Vennligst fyll inn telefonnummer
Vennligst fyll inn e-post E-postadressen ser ut til å være feil?
Hva kan vi hjelpe deg med?

Her finner du oss

Besøkssenteret

Besøkssenteret er nå stengt. For sommeren 2020 vil det allikevel være mulig å gjøre avtale om et besøk, mot forhåndsavtale. Det må være minimum 10 stk pr gruppe.

Adresse

 Raskiftet Besøkssenter
2428, Søre Osen

+47 474 64 671
kontakt@raskiftet.no