Raskiftet vindkraftverk åpnet den 12. desember 2018.

Publisert 13.12.2018

Med olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg blant de inviterte gjestene ble Raskiftet vindkraftverk åpnet i går. Statsråden fikk se vindmølleparken i klart og fint vintervær og i en oppvarmet lavvo ved servicebygget gratulerte han utbygger med prosjektet. Det ble servert kortreist, varm lunsj. Gjestene ble kjørt i buss og avsluttet med kaffe og kaker på Søre Osen Samfunnshus. Her ble det holdt hilsningstaler fra ordførerne i begge berørte kommuner, NVE, OX2, Ola Børke og grendeutvalget. Vi benyttet anledningen til å gi honnør til både Austri og OX2 for hva dette har tilført lokale aktører og enheter i byggeperioden. Volumet i dette er langt større enn mange tror.

Daglig leder i Raskiftet vindkraftverk, Magnus Axelsson svarte på spørsmål underveis i programmet og kunne fortelle at prosjektet har klart å holde budsjettrammen på ca 1,4 milliarder.

Et velregissert program og fin gjennomføring av Magnus og hans medhjelpere. Grendeutvalget gratulerer med ferdigstillelsen av innlandets største prosjekt innenfor fornybar energi.

 

Spørsmål?

Vennligst fyll inn navn
Vennligst fyll inn telefonnummer
Vennligst fyll inn e-post E-postadressen ser ut til å være feil?
Hva kan vi hjelpe deg med?

Her finner du oss

Besøkssenteret

Besøkssenteret er nå stengt. For sommeren 2020 vil det allikevel være mulig å gjøre avtale om et besøk, mot forhåndsavtale. Det må være minimum 10 stk pr gruppe.

Adresse

 Raskiftet Besøkssenter
2428, Søre Osen

+47 474 64 671
kontakt@raskiftet.no